Hoe werken we

Of we nu begeleiden, behandelen of training geven, altijd staat de persoon in zijn eigen omgeving centraal. We denken nooit vanuit 1 methodiek over een jeugdige, we kijken samen met  de omgeving wat passend is. Zo is het mogelijk dat meerdere methoden gebruikt worden om tot een individuele passende hulp te komen. Neem hieronder een kijkje voor de mogelijkheden.  

Triple P

Opvoedondersteuning voor ouders met kinderen met een beperking van 2 tot 12 jaar.

Lees meer

Autisme begeleiding

Voor gezinnen / jongeren waarbij sprake is van een vorm van autisme,  ADHD / NLD, in combinatie of niet met een verstandelijke beperking.  

Lees meer

Sombere stemming

Voor jeugdigen tussen de 8 en 13 jaar met sombere buien en depressieve klachten gebruiken we de methode. Pak aan!  

Lees meer

Mindfulness voor jongeren

Jongeren beleven bergen nieuwe ervaringen en uitdagingen. Veranderingen in een wereld die steeds veeleisender wordt, waarbij het zoeken naar zichzelf en keuzes maken niet gemakkelijker wordt. 

Lees meer

KIES voor mij

Kinderen van 6 tot 15 jaar waarvan de ouders gescheiden zijn, kunnen gebruik maken van KIES, voor het kind.  

Lees meer

Begeleiding vluchtelingen

Vluchtelingen, vanuit een ander land komen ze terecht in een andere samenleving met een vaak onbekende cultuur, taal, religie, normen en waarden.

Lees meer

Beeldende therapie

Beeldende therapie

Kinderen beschikken vaak over voldoende flexibiliteit om zich te kunnen blijven handhaven met behulp van  beelden. Beeldende therapie richt zich op het aanspreken van de eigen kracht en deze te versterken.

Lees meer