Over ZieZo Jeugd & Gezin

Ziezo is in 2008 opgericht door Maurice Stultiens en gestart als praktijk voor autismebegeleiding. Zien is de voornaamste bron van waarneming voor mensen met autisme. Vandaar dat Ziezo betekent, kijk, op deze manier! Inmiddels zijn we uitgebreid tot eenveelzijdige praktijk. De teamleden stellen zich graag voor.

Wanneer je met de muis over de foto beweegt zie je een glimp van de ontwikkeling die de professional zelf heeft doorlopen. 

 

2cc3cff 1

Maurice Stultiens, SKJ Jeugdzorgwerker
Gaat graag aan de slag vanuit gelijkwaardigheid, vertrouwen, oefenen, doorzetten, begrip en begrenzen op een helpende manier. Dat is ‘opvoeden’, waar ik voor sta!  Onder andere gespecialiseerd in autismehulpverlening, . Positieve psychologie: mindfulness en acceptatie en commitment therapie. KIES Coach / Cogmed trainer / Triple P niveau 4.

 

  

EvaStokman groot

Eva Stokman, beeldend therapeut
Ik ben in 2014 afgestudeerd als Beeldend therapeut aan de Zuyd Hogeschool, te Heerlen.
Ik heb werkervaring opgedaan met de doelgroep jongeren, volwassenen en ouderen.
Het proces dat ik met jongeren aanga, is iedere keer weer boeiend en leerrijk.
Lid van de Nederlandse Vereniging Beeldend Therapeuten (NVBT) en de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB).

FrankMurmans groot copy

Frank Murmans, SKJ Jeugdzorgwerker
Hallo, mijn naam is Frank Murmans. Ik ben behandelaar / trainer en gespecialiseerd in gedragsverandering (agressie regulatie). Heb ervaring binnen verschillende werkvelden / doelgroepen.
Marlies Pinna Groot copy

Marlies Pinna, SKJ Jeugdzorgwerker 
Ik begeleid en ondersteun vanuit eigen kracht en mogelijkheden van de persoon. Daarbij zet ik levens-,werkervaring en kennis in voor mensen met diverse culturele en etnische achtergronden en niveaus. Ervaring heb ik opgedaan met verschillende doelgroepen.

 

Sander Van Goor Groot

Sander van der Goor. muziektherapeut
Sinds 2000 ben ik werkzaam als muziektherapeut. Daarmee veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en jongeren enhun ouders, mensen met een verstandelijke beperking, volwassenen en ouderen. Voorheen gewerkt als behandelcoördinator binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie en als senior tutor aan de opleiding Creatieve Therapie aan de Hogeschool Zuyd. Als muziektherapeut actief geweest in Bosnië & Herzegovina en Brazilië. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor muziektherapie.

 

Loes groot 85x85mm 72dpi

 

Loes van Mulken - Franken MSc., Begeleider Jeugdhulp
Na het behalen van mijn Master Gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit van Nijmegen heb ik me gericht op de begeleiding van kinderen, jeugdigen en volwassenen; voornamelijk gericht op ontwikkelingsstoornissen en de sociaal-emotionele ontwikkeling. 

We verkennen samen wat jouw doelen zijn en hoe we jouw krachten op de best mogelijke manier kunnen inzetten bij het behalen van deze doelen. We kijken hierbij samen naar wat het beste bij jou en jouw omgeving past.

Kyrazendengroot Bewerkt 72dpi 85x85mm 2

Kyra Zenden, SKJ Jeugdzorgwerker
Ik bied begeleiding op maat, waarbij gekeken wordt naar krachten en kansen. Samen op onderzoek uit naar wat jij wilt, hoe jij dat wilt, en hoe jij dat kunt bereiken. Tijdens en na de opleiding Social Work heb ik ervaringen opgedaan met diverse doelgroepen. Achtergrond: opleiding Social Work (sociaal pedagoog met ggz specificatie) en opleiding Life Coach. In september 2017 start ik met de opleiding spiegelen met paarden.

Cindy Schrooten Groot copy

Cindy Schrooten, pedagoog
Ik ben bijna 20 jaar lang als groepsleerkracht in het basisonderwijs werkzaam geweest.Hierin ook leerlingen begeleid in NT2 onderwijs (Nederlands als 2 e taal), waarin steeds het sociaal-emotionele aspect voorop stond. Steeds  zoeken naar mogelijkheden om de ontwikkeling en het welbevinden van elk kind zo optimaa lmogelijk te stimuleren. Eigen kracht van kinderen / jongeren inzetten om obstakels te overwinnen. Afgelopen jaar de opleiding tot FiRe-communicatietrainer afgerond. Tevens heb ik ruime ervaring in het begeleiden van jongeren met een autisme spectrum stoornis. 


20190108 Femke nu 72dpi 85x85mm

Femke Quadackers, HBO pedagoog
Hallo! Mijn naam is Femke en ik stel me graag aan jullie voor. Ik ben Femke Quadackers en ben in 2019 afgestudeerd aan de opleiding HBO Pedagogiek aan Fontys te Sittard. Ik sta positief in het leven en kijk graag samen hoe we jouw doelen stapje voor stapje weten te bereiken. We kijken hierbij wat het beste voor jou als persoon past en hoe jouw netwerk hierbij kan ondersteunen. Verder ben ik creatief ingesteld en zet ik deze creativiteit ook graag tijdens het werk in. Ik hoop je snel te ontmoeten!

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden. Als we er samen niet uitkomen kunnen burgers zich wenden tot het AKJ of het klachtenportaal zorg.