Over ZieZo Jeugd & Gezin

Wanneer je met de muis over de foto beweegt zie je een glimp van de ontwikkeling die de professional zelf heeft doorlopen.  

2cc3cff 1

Maurice Stultiens, SKJ Jeugdzorgwerker

Gaat graag aan de slag vanuit gelijkwaardigheid, vertrouwen, oefenen, doorzetten, begrip en begrenzen op een helpende manier. Dat is ‘opvoeden’, waar ik voor sta!  Onder andere gespecialiseerd in autismehulpverlening, . Positieve psychologie: mindfulness en acceptatie en commitment therapie. KIES Coach / Cogmed trainer / Triple P niveau 4.

 

  

Marlies Pinna Groot copy

Marlies Pinna, SKJ Jeugdzorgwerker 

Ik begeleid en ondersteun vanuit eigen kracht en mogelijkheden van de persoon. Daarbij zet ik levens-,werkervaring en kennis in voor mensen met diverse culturele en etnische achtergronden en niveaus. Ervaring heb ik opgedaan met verschillende doelgroepen.

 

Sander Van Goor Groot

Sander van der Goor. muziektherapeut

Sinds 2000 ben ik werkzaam als muziektherapeut. Daarmee veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en jongeren enhun ouders, mensen met een verstandelijke beperking, volwassenen en ouderen. Voorheen gewerkt als behandelcoördinator binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie en als senior tutor aan de opleiding Creatieve Therapie aan de Hogeschool Zuyd. Als muziektherapeut actief geweest in Bosnië & Herzegovina en Brazilië. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor muziektherapie.

 
Kyrazendengroot Bewerkt 72dpi 85x85mm 2

Kyra Zenden, SKJ Jeugdzorgwerker

Ik bied begeleiding op maat, waarbij gekeken wordt naar krachten en kansen. Samen op onderzoek uit naar wat jij wilt, hoe jij dat wilt, en hoe jij dat kunt bereiken. Tijdens en na de opleiding Social Work heb ik ervaringen opgedaan met diverse doelgroepen. Achtergrond: opleiding Social Work (sociaal pedagoog met ggz specificatie) en opleiding Life Coach. Ik werk ook graag samen met de jongeren en paard  (spiegelen met paarden). 

20190108 Femke nu 72dpi 85x85mm

Femke Quadackers, SKJ Jeugdzorgwerker
Hallo! Mijn naam is Femke en ik stel me graag aan jullie voor. Ik ben Femke Quadackers en ben in 2019 afgestudeerd aan de opleiding HBO Pedagogiek aan Fontys te Sittard. Ik sta positief in het leven en kijk graag samen hoe we jouw doelen stapje voor stapje weten te bereiken. We kijken hierbij wat het beste voor jou als persoon past en hoe jouw netwerk hierbij kan ondersteunen. Verder ben ik creatief ingesteld en zet ik deze creativiteit ook graag tijdens het werk in. Ik hoop je snel te ontmoeten!

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden. Als we er samen niet uitkomen kunnnen burgers zich wenden tot het AKJ of Klachtenportaal zorg