Over ZieZo Jeugd & Gezin

Wanneer je met de muis over de foto beweegt zie je een glimp van de ontwikkeling die de professional zelf heeft doorlopen.  

2cc3cff 1

Maurice Stultiens, SKJ Jeugdzorgwerker

Gaat graag aan de slag vanuit gelijkwaardigheid, vertrouwen, oefenen, doorzetten, begrip en begrenzen op een helpende manier. Dat is ‘opvoeden’, waar ik voor sta!  Onder andere gespecialiseerd in autismehulpverlening, . Positieve psychologie: mindfulness en acceptatie en commitment therapie. KIES Coach / Cogmed trainer / Triple P niveau 4.

 

  

Marlies Pinna Groot copy

Marlies Pinna, SKJ Jeugdzorgwerker 

Ik begeleid en ondersteun vanuit eigen kracht en mogelijkheden van de persoon. Daarbij zet ik levens-,werkervaring en kennis in voor mensen met diverse culturele en etnische achtergronden en niveaus. Ervaring heb ik opgedaan met verschillende doelgroepen.

 

Sander Van Goor Groot

Sander van der Goor. muziektherapeut

Sinds 2000 ben ik werkzaam als muziektherapeut. Daarmee veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en jongeren enhun ouders, mensen met een verstandelijke beperking, volwassenen en ouderen. Voorheen gewerkt als behandelcoördinator binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie en als senior tutor aan de opleiding Creatieve Therapie aan de Hogeschool Zuyd. Als muziektherapeut actief geweest in Bosnië & Herzegovina en Brazilië. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor muziektherapie.